Menu

Prioritering af skilsmisse børn

12. maj 2014 - Aktivitet

Der er ingen tvivl om, at vi virkeligt skal til at prioritere skilsmisse børn. Som tingene er i øjeblikket, så er der virkeligt mange problemer med skilsmisse børn. Det er typisk først nogle problemer som viser sig senere hen, og som for alvor altid ender med at skade dem selv. Det er typisk problemer som går udover deres skolegang. Vi kan så spørger os selv, hvordan vi bekæmper disse problemer. Svaret på dette, er som altid at lave en forebyggende indsats, så vi engang for alle, for sat en stopper for alle disse problemer.

skilsmisse børnDer er jo ingen tvivl om, at det virkeligt betyder at vi vil spare os selv for en masse problemer, og ikke mindst give de mange skilsmisse børn en bedre fremtid. Det første jeg vil anbefale at vi gør, er at vi tager os lidt sammen, og simpelthen begynder at giver noget ansvar ud. Som altid så skal lærerne have en masse ansvar, da det simpelthen er dem der sidder med de unge skilsmisse børn. Det er også dem, der senere hen vil skulle arbejde med de mange problemer som disse børn så ofte skaber.

Mindre problemer med skilsmisse børn

Det vi gerne vil ud i, er at selvom at lærerne allerede nu, har så uoverskueligt meget på deres tallerkner, så er der ingen tvivl om, at jo før de lige begynder at finde ud af, hvad der rent faktisk skal ændres i deres mønstre, for at hjælpe de mange skilsmisse børn, jo før vil det også hjælpe dem selv i fremtiden. Det jeg siger, er altså, at når vi at bremse de mange unges udsigter til at lave ballade tidligt, så sørger vi også for, at lærerne selv får det nemmere i fremtiden. Man kan altså sige, at vi skal investere lidt tid i disse skilsmisse børn, så vi ikke skal løse endnu større problemer i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *