Menu

Når Hovedstaden bliver forvandlet til noget andet

26. januar 2020 - Blog
Når Hovedstaden bliver forvandlet til noget andet

For en uge siden var jeg en tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med nogle af mine bekendte.


Her blev jeg konstant passeret af folk på el løbehjul med sæde og cykelstierne var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og el løbehjul. Først blev jeg lidt skræmt og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt folk i 20’erne der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en formue. Jeg spurgte en fyr nok i starten af 20’erne, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Faktisk tilføjede han, at han at han havde gjort det at han havde brugt en kode med rabat på som han havde fundet på nettet og derfor fik den her tur gratis.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Online kunne jeg ved at søge finde en bonuskode til Lime, som var den software jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Kort tid efter kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en oversigt over rabatkoder, der var der også en del andre sjove kampagnekoder du kunne bruge. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Sådan får du dine børn med

Det er urimeligt at vores børn altid skal være ekskluderet fra de her spændende ting! Det kunne jo være ret hyggeligt at prøve mange af de her ting sammen. Dog skal han altså beskyttes på hele kroppen og han skal heller ikke fryse hvorfor jeg har ham i sin flyverdragt og godt pakket ind med varme tørklæder. Om mit barn så skal afprøve et segboard eller et elektrisk løbehjul det må være op til det lille pus selv. Det er dog godt nok sørens at man ikke lejer segboards på samme måde som med elektriske løbehjul. Jeg har dog her fundet en guide til gode segboards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i gården eller baghaven! Hvis alt det nye halløj er lidt for meget for dig, så kan du gå rent retro og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en barnevogn med alle 4 hjul, nogle træplader eller lignende til at bedække sæbekassevognen, søm og skruer, nå ja og selvfølgelig noget at styre sæbekassevognen med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassebil anvendte vi for det ikke skal være løgn en rund metal plade fra min gamle squat rack, som akkurat kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassevognen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *