Menu

Mors vigtige rygestop med en e smøg

28. marts 2014 - Aktivitet

Min allergi og mors rygning

Da min mor begyndte at ryge, havde jeg ikke så meget imod det. Hun gik altid udenfor når hun røg, og jeg bemærkede ikke, at hun havde ændret sig i starten. Senere hen begyndte hun at ryge indenfor, og langsomt begyndte jeg at udvikle en allergi for røg. Dette tog min mor ikke seriøst i starten, og jeg endte derfor med at blive rigtig syg. Da jeg blev indlagt, tog lægerne en masse prøver, og de fandt derved ud af, at jeg var meget allergisk over for røg. rygevæske2Her begyndte min mor at tage min allergi seriøst, og hun begyndte derfor at prøve med at stoppe med at ryge. Det var meget svært for hende i starten, men det lykkedes ikke for hende at stoppe helt. Da min far ville hjælpe hende, prøvede de en masse andre metoder, og efter noget tid prøvede min mor også en el smøg (Læs mere her: http://e-cigaret-butik.dk ). Det var først her, at min mor kunne stoppe sin rygning. Det var jeg meget glad for, og jeg blev langsomt mere og mere rask.

 

Mors flotte rygestop

Samtidig med at min mor kvittede sin rygning, blev hun også mere og mere glad, og inden længe kom hun også i bedre form. Mor og jeg begyndte sammen at gå ture, og ind imellem løb mor også ture i skoven med vores hunde. Langsomt begyndte mor derfor at tabe sig, og efter et års tid var hun blevet en meget smuk kvinde. Sommetider hørte jeg far sige, at han var blevet forelsket i mor igen, og de kyssede derefter. Det syntes jeg var meget smukt, og jeg skrev derfor en masse digte til både mor og far. Siden mors rygestop har vi alle fået det meget bedre med hinanden. Jeg er endelig blevet rask, og mor bruger næsten ikke sin el cigaret mere. Sommetider glemmer hun endda helt, at hun stadig har den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *