Menu

Mit sidste dækapparat

5. juni 2014 - Aktivitet

Jeg har lige solgt mit dækapparat, og det er faktisk en lettelse.dækapparat2 Det er nemlig sådan, at jeg havde haft dette dækapparat i ret lang tid, og eftersom at det er et ret dyrt dækapparat så har jeg ikke skilt mig af med det. Der er dog ingen tvivl om, at jeg helt klart har overvejet det. Det er dog dejligt, at jeg ikke længere skal spekulere over dette. Jeg er faktisk meget glad for, at det lykkedes mig at sælge dette dækapparat, og det er altså sådan, at når det først er gået op for folk, hvad der rent faktisk skal til, at det så på en eller anden måde også betyder, at der skal meget mere til end dette. Der er jo ingen tvivl om, at når det kommer til dækapparat, så er det ikke altid lige sjovt at sælge. Det er altså som sagt ret svært. Det er også derfor, at jeg ikke gider at arbejde med at sælge et dækapparat mere. Det er altså mit sidste dækapparat jeg solgte, og det bliver for altid.

Anderledes dækapparat

Der er ingen tvivl om, at jeg helt klart stadigvæk vil sælge en masse ting til biler og den slags, men jeg er altså færdig med at sælge dækapparat. Jeg vil fortsætte med at sælge andre reservedele, og selvfølgeligt også en masse forskelligt værktøj, men lige dækapparat er det altså slut med. Jeg kan simpelthen ikke holde det ud mere, og jeg gider altså ikke at arbejde med dækapparat mere. Der er ingen tvivl om, at jeg bare har fået nok, og når det er kommet til det punkt, så er der slet ingen tvivl om, at jeg ikke skal blive ved med at presse citronen. Der er godt nok gode penge i at sælge, et dækapparat men det er ikke det værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *