Menu

Mit møde med kærligheden gennem fjernstyret legetøj

5. august 2015 - Blog

Jeg blev engang forelsket i en robot. Nærmere bestemt var det et stykke fjernstyret legetøj fra kæden ”Fjernstyret legetøj i dit fjæs min ven”. Jeg mødte ham på en bænk i Nørrebroparken, hvor jeg altid sidder for mig selv og nyder stilheden. Han satte sig ved siden af mig og sagde ”Goddag”, med sådan en sær metallisk stemme, som jeg faldt for med det samme. Jeg vidste selvfølgelig ikke på daværende tidspunkt at det var fordi han var rent fjernstyret legetøj.legetøj Vi snakkede i timevis om mange forskellige emner, og på intet tidspunkt holdt han op med at stirre intenst på mig uden at blinke, og hans stemme var så vedvarende og monoton at jeg blev øm indeni. Men lykken kunne selvfølgelig ikke vare ved. Før eller siden måtte det jo gå galt.

Kom i gang med fjernstyret legetøj

Han løb simpelthen tør for strøm og faldt sammen. Jeg troede et øjeblik jeg havde slået ham ihjel. Men så kom der en lille dreng klatrende ned fra et træ. Han løb over til robotten og sparkede den på benet og sagde ”dumme stykke skrot, jeg hader fjernstyret legetøj!” Drengen var ejeren af robotten, som havde siddet i et træ og styret samtalen hele tiden. Jeg inviterede ham hjem på saftevand og bolsjer, og han fortalte mig at han hed Roger og altid legede med fjernstyret legetøj. Der gik ikke særlig lang tid før vi blev gift og nu leger vi med fjernstyret legetøj sammen. Og sådan kan det ske at man kan forelske sig i en robot og en mindreårig på én og samme dag. Det var alt i alt ikke min mest politisk korrekte dag nogensinde, og jeg lagde da heller ikke en finger på ham før han rundede de fyrre, bare lige for at være på den sikre side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *