Menu

Min mand ved Lyoness Open til golfturneringen

7. marts 2014 - Blog

Min mand elsker golf

Min mand elsker golf. Faktisk ville jeg sige, at han er besat af golf. Han bruger al sin tid på denne sport, og han skænker ikke mig en eneste tanke derude på golfbanen. Jeg har før prøvet at bede ham om, at være hjemme noget mere eller bare bruge tiden sammen med mig i stedet for. Det vil han også gerne, siger han, men hver gang jeg spørger, om han vil gå en tur i skoven eller med til bingo, siger han, at han allerede har lavet andre planer. I starten var jeg meget mistænkelig. Jeg troede, at han havde en affære med en anden kvinde, så jeg begyndte at følge efter ham. Her fandt jeg ud af, at han faktisk bare spillede golf, og at han nød det.

 

Lyoness-OpenVores dejlige ferie

På et tidspunkt inviterede han mig med på ferie, og jeg var meget glad for, at han ville bruge tid sammen med mig. På vej derned i flyet var jeg meget spændt, og jeg kunne næsten ikke begribe, at han endelig ville være sammen med mig. Da vi ankom til hotellet, fandt jeg dog ud af, at vi skulle se en golfturnering dernede; nemlig Lyoness Open. Jeg blev først meget fornærmet over hans valg af ferie, men efterfølgende nød jeg, at han i det hele taget havde taget mig med. Og ak ja – der var jo wellness og spa på hotellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *