Menu

Min far ville bage med proteinpulver

10. marts 2014 - Aktivitet

Søn af en bager

proteinpulverMin far og mor er begge uddannede konditorer og eget deres egen bagerbutik siden jeg var omtrent de to år, hvilket er ensbetydende med, at de har haft den i 20 år. Umiddelbart ville mange så tænke, at vi i min familie alle har en tendens til overvægt – dette er langt fra tilfældet, da både min far og mor altid har holdt meget af at løbe, hvilket de har gjort alle hverdage lige så længe jeg kan huske. Selv træner jeg også i stor stil, men dette var først noget jeg begyndte på, da jeg rundede de 17 år. Før da var jeg også en aktiv knægt, der holdt meget af at spille fodbold og gør det stadig. Dog var der en periode i mine yngre dage, hvor jeg gik hen og blev en lille smule stor, da jeg sneg mig i bageren på egen hånd og spiste noget af det, der i forvejen skulle smides ud. Mine forældre forstod ikke, hvordan i alverden, at jeg kunne tage på, når de jo troede, at de havde kontrol over mine spisevaner. En dag blev jeg fanget i at lege skraldespand, hvilket bestemt ikke faldt god jord hos mine forældre. De fik mig derfor til at spille fodbold som straf, men det endte dog ud i at være alt andet end det.

 

Brød lavet af proteinpulver

En dag henvendte min far sig til mig, inden jeg var på vej over i træningscenteret, der lå lige over for vores hus, da han ville høre om det kunne være muligt at kreere noget, som kunne lokke nogle af de der træningsfreak (som han kaldte dem) til bageren. Da han sagde det vidste jeg med det samme, at han havde spurgt den rette til råds, da jeg selv i ny og næ havde forsøgt mig med lave noget mad, der indeholdt proteinpulver (læs mere her: http://www.bodylab.dk). Jeg sagde så: ’’Hvorfor prøver du ikke at bage med noget proteinpulver? Det skal selvfølgelig være sundt det du bager med det, men jeg tror helt sikkert, at det vil kunne lokke folk hertil!’’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *