Menu

Min computer på lagerreoler

8. april 2014 - Aktivitet

Min nye computer

Da jeg lige havde købt en ny computer, kom jeg til at tabe den på gulvet, og den skulle derfor sendes til reparation. Jeg tog derfor op til den butik, der havde solgt mig computeren, og her skulle jeg indlevere den for en uge. Dette var længe at gå rundt uden en computer, men jeg måtte bare bide det i mig og vente. Efter en uge tog jeg igen ind til butikken for at hente den. Da jeg kom frem, var der utrolig lang kø, og jeg skulle derfor nærmest vente i en time på at få den. Da det endelig var blevet min tur, gik den ansatte ud for at finde min computer. Da jeg havde stået i 20 minutter og han stadig ikke var kommet tilbage, besluttede jeg mig for at gå ud på deres lager, og hjælpe ham med at lede efter den. Det ville jeg snart fortryde meget voldsomt.

 

lagerreolerEt forkert sted

Da jeg kom ud på lageret, fandt jeg over hundrede lagerreoler (Læs mere her: http://www.midtjyskreoler.dk/lagerreoler.htm ). Hele lageret var gigantisk, og jeg vidste derfor ikke, hvor jeg skulle starte. Hvordan skulle jeg nogensinde kunne finde ham igen. Da jeg havde været igennem flere lagerreoler, fandt jeg ham da endelig, og jeg forklarede ham, at jeg syntes, at han havde været væk i lang tid. På vej tilbage til skranken forklarede han mig, at de havde utrolig mange computere til reparation for tiden og at ham, der havde taget imod min computer, havde sat den et helt forkert sted i forhold til afhentningen. Dette blev jeg meget irriteret over, men jeg sagde ikke noget om det til den søde unge mand. Da jeg endelig fik min computer med hjem, kunne jeg begynde at bruge den. Efter aftensmaden kom jeg til at vælte mit glas mælk udover den, og skærmen blev derfor sort. Nu kunne jeg sende den til reparation igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *