Menu

Køb bambus strømper for bedre miljø og bedre fødder

27. juni 2020 - Blog

Strømper er noget, som de fleste bruger hver dag. Derudover er det også tøj, der bliver slidt op hurtigere end det meste andet tøj. Dette betyder, at folk relativt tit er ude at købe nye strømper. Men tænker du over, hvilke slags strømper du køber? 

Hvis ikke er det måske på tide at starte nu. Det kan nemlig være et godt valg med bambus strømper, da de både er klimavenlige og gode for dine fødder. Læs mere her i artiklen.

Bambus strømper er miljøvenlige

Det bliver mere og mere populært at handle miljøvenligt. Det er der en god grund til, da det er vores ansvar som mennesker at behandle den planet, vi bor på med respekt. Dette kan du også gøre ved at købe et par miljøvenlige bambus strømper, læs mere her

Bambus strømperne er miljøvenlige af flere grunde. For det første vokser bambus utroligt hurtigt. Dette betyder, at der ikke skal ryddes store landarealer for at understøtte produktionen af bambus tøj. 

For det andet binder bambus rigtig meget CO2 fra atmosfæren – faktisk fem gange så meget som almindelige træer. Og sidst, men ikke mindst skal bambus strømper ikke vaskes ved så høje temperaturer, hvilket også gør brugen af dem mere miljøvenlig. 

Bambus strømper er gode for dine fødder

Udover at være gode for miljøet er bambus strømper også rigtig gode for dine fødder. De er både bløde og behagelige at have på, og de har på samme tid en antibakteriel effekt. Derudover er de allergivenlig, og kan altså bruges af alle. Desuden er de også temperaturregulerende, og er derfor behagelige at have på, både om vinteren hvor det er koldt, og om sommeren hvor det er varmt. 

Der er altså mange gode grunde til at overveje bambus strømper næste gange, du skal ud og købe strømper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *