Menu

Jeg åbnede en café med det bedste proteinpulver

13. april 2014 - Aktivitet

Min interesse for madlavning og sundhed

Min interesse for madlavning er nok kommet, fordi at min mor er kok, og så har jeg bare altid synes det var fedt, at lave et godt måltid mad. Jeg var blevet god til at mad med tiden, og da jeg tog mere og mere på, tænkte jeg, at jeg ville prøve mig frem til noget mere sund, men stadig meget lækker mad. Jeg snakkede med mange af mine venner, der var besat af sund kost, og fik en masse gode idéer, til lækre måltider.

Lavede min egen kogebog med det bedste protein

Jeg brugte et år på, at samle alle de bedste opskrifter, jeg kunne komme på. Der var både morgenmad, vegetarretter, forretter, hovedretter, desserter, smoothies og milkshakes.proteinpulver Jeg var meget tilfreds med alle mine opskrifter, og efter et år med mad, som der var i kogebogen, havde jeg tabt mig, og var nu blevet slank igen. Jeg brugte  viking proteinpulver i alle mine opskrifter, og det gjorde også, at jeg i mine vegetarretter fik nok protein.

Åbnede en café

Jeg fik en idé om, at jeg kunne åbne en café med alt mit lækre mad, hvor alt maden skulle indeholde proteinpulver. Jeg kaldte for Copenhagen Protein Café. Jeg indrettede den med fitnessudstyr som pynt og møbler, og satte små fire personers borde med blå duge op. Fire stole til hvert bord, stearinlys på alle bordene, de kendte sportssange og ellers bare en god og sportslig stemning. Café blev hurtigt så populær, at den ene pige jeg havde ansat til at stå for bestillingerne, ikke var nok. Jeg måtte ansætte en kok mere, og to mere til at tage i mod bestillinger. Jeg var meget stolt over, at min café på intet tidspunkt havde været i underskud, og at det hele kunne løbe rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *