Menu

Iphone reparation Viborg klarer det hele

22. februar 2014 - Blog

Min fødselsdagsgave

Jeg var så heldig, at få en iphone af min far i fødselsdagsgave. Jeg var meget glad for den, og jeg havde ønsket mig den i rigtig lang tid. Jeg købte straks et cover, da jeg var bange for at ødelægge den. En dag skete det dog alligevel, at jeg ødelagde skærmen. Jeg var meget ked af det, og jeg ledte straks efter et sted, hvor de kunne ordne den. På internettet fandt jeg en virksomhed der tilbød iphone reparation Viborg. Det var tæt på mit område, og jeg tog derfor straks over til firmaet. Her kunne de give mig en billig reparation af min iphone, men jeg måtte undvære den i et par dage.

 

iphoneAt være uheldig

Efter et par dage hentede jeg min iphone, og den var næsten så god som ny. Der var stadig et par ridser på bagsiden, men det var ingenting. Dog havde de taget mit cover. Jeg begyndte at tage den i brug, og der gik flere måneder uden problemer. En dag da jeg skulle bukke mig ned, faldt den ud af lommen og ramte ned på fliserne i køkkenet. Dette kunne den ikke klare, og skærmen smadrede da igen. Igen blev jeg meget ked af det, og jeg måtte atter sende den til reparation. Jeg skulle atter vente i et par dage før jeg kunne få den igen, og det samme firma ordnede den. Firmaet var rigtig søde og tilbød mig et gummi cover, der var meget bedre end det cover jeg tidligere havde haft. Jeg tog imod tilbuddet. Efterfølgende har der aldrig været noget med min iphone. Jeg har tabt den mange gange efterfølgende, men der er ikke sket noget med den takket være gummi coveret. Det kunne ikke være mere perfekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *