Menu

Ideen med snorkespray

10. marts 2014 - Aktivitet

Jeg ved godt, at ideen med snorkespray er at få folk til at stoppe med at snorke. Det er dog sådan, at det at snorke er en almindelig ting, som rent faktisk kommer naturligt fra naturens side. Det er dog blevet som om, at det er en form for sygdom. Det syntes jeg virkeligt er en skam. Jeg syntes faktisk det at snorke har sin charme. Jeg syntes altså derfor heller ikke at vi altid skal bruge snorkespray som første løsning bare fordi at der er en der snorker. Jeg er enig i, at man skal bruge snorkespray hvis man som partner simpelthen ikke kan sove, og holde det ud længere.

snorkesprayMen oftest så er det faktisk slet ikke så slemt. Typisk så kan ens partner faktisk godt sove. Der er jo ingen tvivl om, at det virkeligt er en fejl, at bare fordi at der er en der snorker, så skal det løses med snorkespray. Det er en klar fejl i vores opfattelse. Jeg mener altså medmindre, at du direkte ikke kan sove, så har du ingen grund til at putte snorkespray på din partner. Der er dog ingen tvivl om, at det helt klart nok skal virke. Normalt så er tiden hvor du lytter til din partner snorke, faktisk ganske almindelig tid, som du bruger på at falde i søvn.

Søvn med snorkespray

Der er altså ingen tvivl om, at snorkespray virkeligt virker, og når du bruger det, så kan du ikke længere snorke. Men som jeg også sagde tidligere, så er der ingen tvivl om, at det virkeligt er ret sjovt at tænke på. Jeg er dog helt sikker på, at jeg virkeligt nok skal finde ud af det. Det er dog sådan, at du skal passe på. Hvis du som partner er vant til at din partner snorker, så kan det at bruge snorkespray på ham eller hende, gøre at du i din underbevidsthed savner snorken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *