Menu

Hvor stor skal min rygsæk være?

23. februar 2014 - Aktivitet
Du kan tage på campingtur med din rygsæk.

Du kan tage på campingtur med din rygsæk.

Rygsækkes størrelse angives i liter fra cirka 10 liter og op til 80 eller flere liter. Herunder kan du se en oversigt over, hvad de forskellige literstørrelser er beregnet til.

10-40 liter: Hverdagsbrug. De er fine til skolebrug, til når du lige skal have et par ting med over til venner eller til korte dagsture. Du kan ikke have en sovepose eller særligt meget mad i, men rygsækkene er udmærket til 80 % af de ting, vi bruger rygsække til.

40-60 liter: Et par dages tur. Med 40-60 liter har du mulighed for at have en sovepose, liggeunderlag og mad i selvsamme rygsæk. Kvinder bør ikke vælge en rygsæk på over 60 liter, da de færreste kvinder er store nok til at bære større rygsække (qua deres rygstørrelse og ikke manglende muskler 🙂 ).

60-80 liter: En længere rejse med plads til sovepose, ekstra tøj, liggeunderlag og telt kan lade sig gøre med en rygsæk på 60-80 liter. Priserne har startet ved et stykke over tusinde kroner.

80 liter og over: Rygsække på mere end 80 liter er sjældne og bruges til deciderede ekspeditioner. Et godt valg for personer på 2 meter og over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *