Menu

Hvad er akryl negle ?

23. maj 2016 - Blog

Akryl negle er et udtryk fra negle branchen, det er en af de teknikker som de bruger når man laver nali art. Nail art er på dansk negle udsmykning hvor der bliver lavet de mest fantastiske mønstre og billeder på neglene, dette kræver at neglende er er stærke og holdbare og ikke går nemt i stykker selv om man bruger sine hænder.

Man kan godt lave akryl negle selv, men det er en af de teknikker inden for negle branchen der er sværest at mestre. Hvis man ikke har nogen forudgående med negle teknik er det at anbefale at man starter med at lave gelenegle. Nail4you.dk har godt tilbud på et gele negle start set.

Hvis man sammenligner akryl og gele negle så er der plusser og minusser ved begge teknikker. Med akryl teknikken får du de stærkeste negle, med det er også dem der er sværest at tage af.

Sort nail art med akryl negle

Flotte akryl negle i sort design

Geleen kan man sige lægger sig oven på dine egne negle og tørres og hærder ved hjælp af infarødt lys. Ved brug af denne teknik er de kunstige negle nemme at tage af, hvor imod kunstige negle sat på med akryl teknikken er langt sværere at få af. Dette er fordi at akrylen ætser sig, ved hjælp af syre ned i dine egne negle.

Så når man bruger akryl negle tager ens egne negle mere skade end ved brug af gele negle, og man skal påregne længere tid når eller hvis man skal have taget dem af. På den anden side er akryl teknikken klart at foretrække hvis du vil have stærke negle der ikke falder så nemt af.

Negle påsat med akryl teknikken holder lidt længere end gele negle, man kan nemt regne med at de holder fire til fem uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *