Menu

Få D-vitaminer gennem Solaray

4. marts 2014 - Aktivitet

Var træt og ilde til måde

Før i tiden gik jeg altid og undrede mig over, hvordan det kunne være, at jeg ændrede mig så meget fra sommer til vinter. Om sommer følte jeg frisk og frejdig konstant og blev stort set aldrig syg, men lige så snart at vintertiden begyndte at nærme sig, og solen pludselig sneg sig væk bag alle skyerne, så følte jeg pludselig ilde til måde. Jeg bestilte ikke andet end at gå og være sløj hele tiden. Selv hvis jeg sov otte timer eller mere om natten, så ville jeg fortsat føle mig træt dagen efter. Alting virkede så uoverskueligt på grund af denne træthed, der faldt over mig som et slør lige så snart solen forsvandt. Dog var min træthed ikke det eneste problem. På den tid af året begyndte jeg ligeså at føle mig godt knotten konstant og tilnærmelsesvis deprimeret. Jeg havde ikke rigtigt lyst til noget andet end at sidde der hjemme og flyde. solarayJeg blev også ofte ramt af sygdom i denne periode, hvilket var noget, som bestemt ikke pyntede på mit humør. En dag fik jeg nok af min lidende tilværelse i den danske vinter, og besluttede mig derfor for at finde frem til, hvad jeg kunne gøre ved det, for der måtte da være noget at gøre!

 

Solaray hjalp mig op igen

Jeg gik derfor på nettet i et forsøg på at dianosere mig selv, hvilket efter egen mening lykkedes ret godt. Jeg søgte på de symptomer, som gjorde sig gældende hver eneste gang vi trådte ind i vinterhalvåret. Til en start kom der ufattelig mange resultater frem og det hele virkede pludselig så uoverskueligt. Dog tog jeg mig sammen og startede for enden af. Efter noget tid fandt jeg frem til, at jeg muligvis manglede D-vitamin. Dette tænkte jeg straks var det eneste, som kunne være tilfældet, så jeg rendte straks på apoteket, hvor jeg investerede i nogle D-vitaminer fra Solaray. Jeg måtte have haft ret, da disse hjalp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *