Menu

En åbenbaring og penge til fond ved Lyoness

10. marts 2014 - Aktivitet

lyoness Et liv i unødvendig luksus

Før vores åbenbaring levede min kone og jeg faktisk et kedeligt men meget rigt liv. Vi spiste kaviar hver dag, og vi boede i et kæmpe hus med mange unødvendige rum. I dag spiser vi aldrig kaviar. Vi bor dog stadig i huset, men alle værelserne er til rådighed for fattige og kriseramte familier gratis. Det er de meget glade for. Jeg er professionel golfspiller, og jeg har derfor tjent rigtig mange penge i tidens løb. Min hustru er direktør for flere firmaer, og hun har derfor også altid tjent pænt. Vi har ingen børn, og vi levede derfor i ren luksus. En dag mødte min kone en fattig pige der havde mistet sine forældre, og hun ville derfor have, at vi skulle opgive vores søde liv, og begynde at hjælpe de svage i samfundet. Først kunne jeg ikke tro hende, men da hun truede med en skilsmisse, begyndte jeg at hjælpe hende. Først var jeg ligeglad med at hjælpe mig, men efterhånden som jeg kunne se taknemmeligheden i deres øjne, og jeg kunne se at vi rent faktisk gjorde en forskel, begyndte jeg at holde meget af det. I dag ville jeg ikke bytte det for noget andet.

 

Pengedonation

For noget tid siden vandt jeg en stor turnering, og da jeg egentlig ikke havde brug for pengene, valgte jeg at donere dem til En fond af Lyoness, der hjælper kriseramte familier. Min kone blev utrolig stolt af mig, og der blev skrevet meget om det i aviserne. Jeg var ligeglad med omtalen, men jeg håbede, at der var flere der måske ville donere penge af den grund. Det var der heldigvis, og efterhånden er fonden blevet ret populær at donere penge til. Min kone og jeg har fået en helt ny livsstil, og den er vi ret glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *