Menu

Efter mit næste boligsalg er jeg klar til at flytte til min næste drøm af en bolig

14. juli 2014 - Aktivitet

boligsalg4Jeg kunne godt tænke mig at få mit drømmehus som det næste, næste gang jeg skal flytte. Og måden jeg vil komme til det på, det er ved at sælge det hus, som jeg bor i nu og så bruge de penge, som jeg får ud af det på at købe mit næste hus. Selvfølgelig så skal jeg også låne penge i banken, hvad der jo er meget normalt, for jeg har ikke lige alle pengene til mit næste drømmehus liggende, men det her boligsalg, som jeg forventer at få igennem, det kommer i hvert fald i den grad til at fungere som et rigtig godt tilskud til mit drømmehus, og sådan skal det jo også bare være.

Jeg kommer til at bruge meget tid på at reklamere for mit potentielle boligsalg

Jeg ved godt at man skal reklamere lidt selv for at man har gang i et boligsalg for at man kan være sikker på at så mange mennesker som muligt kan komme ud og kigge på ens bolig og se om de er interesserede i den, og dermed kan der med større sandsynlighed komme gang i det boligsalg, som man gå og drømmer om, og som også er det, som jeg lige nu for tiden går og drømmer rigtig meget om. Derfor er det at jeg bruger meget tid på at snakke med alle om at jeg har gang i et boligsalg, for at høre om de kunne gå hen og vise interesse for det. For hvis folk ikke har hørt om et boligsalg kan de jo ikke rigtig tage stilling til om det ellers ville være noget, der kunne være interessant for dem at komme ud og kigge lidt nærmere på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *