Menu

Den tunge autolift og de andre maskiner

18. marts 2014 - Aktivitet

En masse maskiner i indkørslen

Da jeg kom hjem fra arbejde en dag, blev jeg mødt af min kones meget nedgørende og hånende smil. Jeg forstod ikke, hvorfor jeg pludselig skulle have den mine, og jeg spurgte hende derfor. Hun begyndte bare at grine, mens hun pegede over mod garagen.autolift -godt -idea Her opdagede jeg, at alt mit udstyr var kommet. Jeg havde forventet, at udstyret ville komme mens jeg var hjemme, og jeg havde derfor ikke planlagt, at jeg skulle slæbe det hele selv. Nu vidste jeg, hvorfor min kone grinte. Hun havde længe haft et problem med min hobby, og hun havde flere gange bedt mig om at bruge mere tid med hende og børnene. Dette resulterede i, at jeg havde taget børnene med over på værkstedet, men dette havde også været helt forkert, for jeg holdt slet ikke øje med børnene. Hvorfor skulle jeg så være sammen med dem?

 

Min søde kone

Da jeg havde spist aftensmad, fik jeg taget mig sammen til at gå ud og slæbe, og mens jeg bar på den tunge autolift, tog min kone en masse billeder af mig. Det blev jeg en smule irriteret over, men jeg sagde ikke noget til hende. Da jeg havde slæbt alle tingene ind i værkstedet, ville jeg gå ind for at skælde min kone ud, men da jeg kom ind, kunne jeg ikke få mig selv til det. Hun havde nemlig lavet pandekager til mig og børnene, og hun havde tilmed taget hendes dyre trøffel-is frem, som jeg gerne måtte spise i mine pandekager. Dette blev jeg meget glad for. Jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville se en film med hende og børnene. Det var skam også meget hyggeligt, og da de alle var gået i seng, kunne jeg gå ud i værkstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *