Menu

Den bedste ejendomsmægler hos Ejendomsmægler Østerbro

5. marts 2014 - Bolig og Livsstil

Uddannet ejendomsmægler

Når man som jeg er uddannet ejendomsmægler, er der mange ting man skal tænke og fokusere på. Som ejendomsmægler er det vigtigt at skabe en god kontakt mellem køber og sælger, og man bør fremvise huset eller lejligheden på bedste vis. Man tager kontakt med sælgeren, der fremviser huset og i fælleskab finder man en pris.

Derefter præsenterer man huset for umiddelbare købere, der selv vurderer huset under en fremvisning. Efter fremvisningen venter man på køberens kriterier og eventuelt pris, og dernæst begynder man at forhandle. Ofte er der forskel på, hvor vild køber er efter huset. Når prisen er forhandlet, kontakter man begge parter, og man laver derfor en købsaftale, hvor begge parter skriver under. Forskellige købere har forskellige krav til deres kommende bolig, og det er vigtigt, at man som ejendomsmægler lytter til køberen og forstår disse kriterier. Via kommunikation skal man være deres guide til deres boligdrøm.
ejendomsmægler

Min kæreste og mit job

Jeg er blevet ansat hos Ejendomsmægler Østerbro, efter at have fremlagt mine fremgangsmetoder under salg. Min chef og jeg var meget enige om, hvordan man skulle håndtere kunderne, og vi snakkede under jobsamtalen i flere timer. Vi har rigtig mange ting til fælles, og han ser da heller ikke værst ud. Første regel på en arbejdsplads er dog, at man ikke går ud med chefen. Dernæst går man heller ikke ud med sine kollegaer. Jeg vil derfor i stedet arbejde og knokle hårdt. Måske vil jeg blive belønnet for min hårde indsats. Jeg giver mig i hvert fald 100% i mit arbejde. Det er det, jeg kan lide at lave. Jeg tror heller ikke min kæreste, ville blive særligt glad, hvis jeg datede min chef. Hvis min kæreste og jeg nogensinde går fra hinanden, ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg elsker ham meget højt. Det eneste jeg elsker højere, er mit job. Jeg elsker at være ejendomsmægler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *