Menu

Bordkort til vores perfekte bryllup

5. marts 2014 - Blog

Alt skal klares inden den store dag

Da min kæreste og jeg skulle giftes, var der mange ting, der skulle forberedes. Jeg insisterede på at lave alting selv, og det resulterede i, at jeg måtte få alle mine venner og veninder til at hjælpe mig. Dagen før brylluppet måtte jeg endda også ringe til alle mine veninder, så de kunne hjælpe mig med de sidste ting. Jeg skulle blandt andet have hjælp til borddækningen, bordkort og dekorationerne. Mens jeg dækkede bord, fik jeg mine veninder til at lave bordkortene. De skulle selvfølgelig have det perfekte motiv, og jeg havde derfor ledt længe på nettet efter idéer og skabeloner. Jeg havde fundet et to dage før brylluppet, og derfor kunne jeg først handle ind til dem der. Jeg guidede mine veninder med hensyn til, hvordan de skulle se ud, og de begyndte straks at lave dem. Andre af mine veninder blev sat til at lave dekorationerne. Her valgte jeg kun de mest kreative. Da vi alle var færdige, kunne jeg gå derfra med ro i maven, og jeg manglede nu kun at få en god nattesøvn inden den store dag.

 

BordkortMin perfekte mand

Da jeg vågnede dagen efter, havde jeg svært ved at indse, at dagen endelig var kommet. Min kæreste og jeg skulle omsider giftes. Den mand jeg elskede mest i hele verden, ville tage mig til kone, og jeg ville helt klart sige ja. Herefter skulle vi leve lykkeligt til vores dages ende. Brylluppet forløb perfekt. Alle komplimenterede mine færdigheder inden for at skabe et perfekt bryllup, og alting var storslået. Det bedste ved brylluppet var min mands tale til mig. Her måtte jeg fælde en tåre. I talen fortalte han mig, hvor meget han elsker mig. Det er det smukkeste jeg nogensinde har hørt.

2 tanker om "Bordkort til vores perfekte bryllup"

Sandra C.

Hvor lyder det bare som en dejlig dag!
Hvor købte du ind til dine bordkort og dekorationer? 🙂

Besvar
    admin

    Hej Sandra

    Det endte med at blive hos Jaminas Fest. Og det var vi rigtig glade for 🙂

    Knus

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *